Модератор: Модераторы форума
Kostya писал(а):По-друге, я тебе не ображаві цього нпітета ти собі сам намалював.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Ну і стосовно образ. Колись писав вже давно. Повторюю - я не ображаюсь вже років, може, десять. Може ще більше.

Новопризначений голова Київської обласної державної адміністрації Максим Мельничук заявив, що область займе перше місце завдяки його генам та гучному імені.
Заместитель генерального прокурора Украины Виталий Касько решил написал рапорт об увольнении.
"Я решил уволиться из прокуратуры", - сказал Касько, отметив, что уже написал соответствующий рапорт.
По словам Касько, на его решение повлияло очередное перераспределение обязанностей в Генеральной прокуратуре.
"Шокин забрал у меня все функции и инструменты, чтобы вести и контролировать дела, над которыми начинала работать наша команда", - сказал Касько, отметив, что это касается и дела "бриллиантовых прокуроров", - отметил он.
При этом он отметил, что в Генеральной прокуратуре "больше невозможно и бессмысленно работать".
Kostya писал(а):ну толкните же Президента, ущипните!
Bober писал(а):Заместитель генерального прокурора Украины Виталий Касько решил написал рапорт об увольнении.
Він повідомив, що радився про своє рішення, і партнери закордоном визнали, що іншого шляху немає.
Шульга писал(а):Министр образования Украины запретил вешать портреты руководителей страны в школах
Woolf писал(а):Зрада чи перемога?
Ігор Ронович
2 hrs ·
Цілими днями кричать: "Де посадки?!", "Чому так погано розслідуються гучні справи?!", "Чому Ахметов не сидить?!" і таке інше...
А потім б'ються в істериках, що якийсь мудак з Генпрокуратури, який згідно його посадових обов'язків, мав би розслідувати ці гучні справи і садити Ахметова та інших, подав у відставку...
Так, і напишить мені тут в коментах, що йому треба більше часу для рослідування!
Давайте дамо йому ще 15 років, може крім "діамантових прокурорів" мудак ще якусь одну справу зафігачить про "янтарних прокурорів", а корупціонери, Ахметови і інші злочинці самі за той час виздихають!
П.С. Передбачаючи ко-ко-ко-Шокін, скажу, що Шокіну туди ж дорога куда і Каську, як і всім іншим мудакам, які не показують результатів.
П.П.С. Справжня зрада буде завтра, після того як Яценюк залишиться на посаді. Ото ікспердів і "лідєров мнєній" набєжит. Так що пребережіть нерви..
Богдан Карпенко
2 hrs ·
Так розумію - це Шокін мішав пану Каську належним чином виконувати його прямі обов'язки, коли Генпрокурором був Махніцький. Особливо Шокін мішав пану Каську належним чином працювати над поверненням вкрадених Януковичем та його оточенням активів із-за кордону одразу після свого призначення Генпрокурором Махніцьким. Сподіваюсь, пан Касько не зможе, прикриваючись власними обвинуваченнями прокуратури, уникнути звіту про виконану особисто ним роботу, у тому числі щодо його власного майна, у тому числі щодо дивних подій навколо інтересів компанії Arzinger, про що багаторазово повідомлялось у соцмережах
Яків Євгенович
4 hrs ·
Щодо відставки Каська.
Не буду нічого репостити й вкладати.
Скажу коротко:
Або піариться, знаючи, що відставку не приймуть саме зараз, або це - дуже добра новина.
Людині, котра активно займалася кулуарщиною, та безпосередньо була замовником ряду акцій проти Шокіна, не місце в ГПУ.

Зарегистрированные пользователи: Google [Bot], IsaacZek