Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Write comments

Re: Решения нового Кабмина и большинства в Раде

Вс фев 14, 2016 19:43:52

healix
Повторюсь. В последний раз. Вопрос не в том, во что верю я, а в том, как безапеляционно (термин "манипулятивно" опустим) об этом заявляешь ты. Значит, наверняка имеешь тому подтверждения и не несешь их ни в ГПУ, ни в НАБУ. Дальше логически сам можешь продолжить. ;)
Между Сергеем год-полтора назад и Сергеем сейчас - пропасть, имхо. Ты, часом, не вступил в ряды Самопомощи? :smile:
ДВОЙНЯШКИ

Вс фев 14, 2016 20:10:42

ДВОЙНЯШКИ писал(а):Прочитай спокійно

Kostya писал(а): тож зарано робити висновки. ;)

Kostya писал(а):говнюки типу Кононенка

Це твої твої цитати з твого ОДНОГО посту. "Зарано" і "говнюки" . Спокійно, повторюю.
Костя, мета у нас одна. Нагадую.
Kostya

Вс фев 14, 2016 20:18:19

ДВОЙНЯШКИ
Добре, якщо ти не зрозумів натяку, поясню.
Я навмисно написав своє суб'єктивне бачення на противагу твоєму, аби довести факт необхідності чекати результатів розслідування та йти демократичним шляхом. Тепер зрозуміло? ;)
Своєі мети цим я досяг частково, бо ти помітив це протиріччя в моєму дописі і зауважив на ньому двічі. Але, нажаль, помилковість свого підходу так і не визнав. Шкода.
ДВОЙНЯШКИ

Вс фев 14, 2016 20:30:45

Kostya писал(а): Але, нажаль, помилковість свого підходу так і не визнав. Шкода.

Не не визнав, а не зрозумів, мабуть. Поясни.

Kostya писал(а):[факт необхідності чекати результатів розслідування та йти демократичним шляхом..

Чому тоді рівно два роки тому ми не йшли цим шляхом, як нам пропонували риги?
Kostya

Вс фев 14, 2016 20:34:10

ДВОЙНЯШКИ
Не хочу більше нічого пояснювати. Шкода свого часу на марну справу. Якось так.
Torpedo

Вс фев 14, 2016 20:36:57

Вы же наповал меня бьете этим вопросом! (С)
ДВОЙНЯШКИ

Вс фев 14, 2016 20:42:08

Kostya писал(а):ДВОЙНЯШКИ
Не хочу більше нічого пояснювати. Шкода свого часу на марну справу. Якось так.

Костя, ти збираєшся йти в політику. Таких мудаків, як я - безліч. Так я тебе поважаю. А ти вже здувся. Ті тренинги, що ти пропонуєш - туфта. Тренуйся тут :) Безкоштовно :)
Последний раз редактировалось ДВОЙНЯШКИ Вс фев 14, 2016 20:44:16, всего редактировалось 1 раз.
Torpedo

Вс фев 14, 2016 20:43:35

ДВОЙНЯШКИ, я вже за депутата отримав.
healix

Вс фев 14, 2016 20:44:02

Kostya писал(а):Между Сергеем год-полтора назад и Сергеем сейчас - пропасть, имхо

Ну, со стороны виднее, конечно... Но, я и пять, и восемь лет назад тут до срача всем пытался втолковать, что первый враг Украины - Россия. Как и их ставленники здесь - рыги. Пятая колонна.
Так что, мировоззрение не изменилось точно :)

Наконец-то с кацапами стало всё на свои места.
Надеюсь, с Петей тоже всё прояснится... :) Его трусость - одна из главных причин болота. Срубить до основания и построить новый мир - это не для таких хероев :) Но медленно гноить народ - их удел.
Kostya

Вс фев 14, 2016 20:44:59

Torpedo
Дело не в этом. Когда у собеседника нет цели услышать, понять, разобраться, принять другую позицию, а решение уже принято, то переубеждать - напрасный труд. А то, что Саша написал в последних плстах, - троллинг. ;)
Так что, пусть каждый при своем останется. Скептики - скептиками. Я тоже со дня на день и волонтерсвто сворачиваю, и другие свои действия. Ресурс иссяк, семья перестает понимать. Лучше пойду критиканить и письками всех обкладывать. Будете свергать власть - свисните, если не сложно. За лексусом в рашку в очередь встану. :smile:
ДВОЙНЯШКИ

Вс фев 14, 2016 20:49:00

healix
А ще десь півроку тому я би з тобою посперечався...Світ швидкоплинний. :)
healix

Вс фев 14, 2016 20:51:05

Так со мной и спорили тут... Два года назад :)
Kostya

Вс фев 14, 2016 20:54:03

ДВОЙНЯШКИ
Насмішив... В чому я здувся??? Знову тролиш? Молодець!
По-перше, я не збираюся в політику, а пропонував тобі жартома. Вибач, якщо натупив на мозоль.
По-друге, я тебе не ображаві цього нпітета ти собі сам намалював. Доречі, це багато про що говорить в плані самооцінки людини.
По-третє, я пройшов достатньо тренінгів, аби бути ефективним на своєму місці і якщо бажання навчитися чомусь ще тебе ьак дратує, то знову ж таки вибач. Я не настілки освічений в цих справах, як ти, наприклад. Тільки от нетреба власні образи проектувати на мене, ок? Бо те, про що ти там вище написав (мета в нас одна) викликає в мене сумніви. :mrgreen:
Удачі в боротьбі з вітряками на дивані. ;)
Kostya

Вс фев 14, 2016 20:57:21

healix
Смеюсь. Насчет "до основания". Ага, под самый корешок. :mrgreen:
healix

Вс фев 14, 2016 21:03:26

Шо смейся, шо не смейся, но по-другому изменений не будет :)
Эволюция длится миллионы лет, в отличие от революции :)
Write comments