Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Topic locked

Re: Шаги Президента, Кабмина и ВР

Пн мар 18, 2013 12:22:24

Sysopaty писал(а):Внешне все выглядит очень прилично.

"Дьявол кроется в деталях..."
ДВОЙНЯШКИ

Пн мар 18, 2013 14:02:35

Nik писал(а):
Sysopaty писал(а):Внешне все выглядит очень прилично.

"Дьявол кроется в деталях..."

Я б сказав - в реалізації.
Eskulap

Пн мар 18, 2013 15:26:07

ДВОЙНЯШКИ писал(а):
snap писал(а):Что такое КП?

Київський Патріархат

Наверное точнее будет "Киевский Паханат."
ДВОЙНЯШКИ

Вт мар 19, 2013 10:03:45

Ще одна цікава історія. Донька вчиться в 9-му класі. Навесні будуть екзамени по 5 предметам. В школі дітям сказали купити білети до екзаменів. Спочатку смикнувся, а потім замислився і уточнив ситуацію. Вимальовується наступна картина - я плачу податки ( в мене біла зарплатня), міністерство (відповідний підрозділ) за бюджетні (мої) кошти розробляє питання, потім у вільний доступ вони не потрапляють,в школах їх немає, зате чудом їх отримують комерсанти і вже за гроші пропонують мені купити. Судячи з кількості пропозицій - факт систематичний (тобто, якби білети було просто десь взяти, то продавати було б невигідно). Підкреслюю, мова йде суто про білети (питання), без відповідей, методичних рекомендацій. Хочеш підготуватись до екзаменів в державній школі - плати гроші за те, щоб дізнатись про питання до екзамену! :smile:
Іду до міністерства освіти в департамент середньої освіти (благо, знаю, як потрапити до колись відчиненого, а тепер охоронюваного від когось міністерства). На звернення чую:" А кто это сделал !?" (С) Осмисленої відповіді, чому немає у вільному доступу простих питань до екзаменів, так і не отримав. Відправили до районного (!) управління освіти . Відповідь на питання, чому не виклали на сайті міністерства - це не в нашій компетенції. Я в ступорі.
Можу заявити без перебільшення - готуйтесь купувати повітря у цієї влади. Цікаво, цим буде займатись міністерство екології та природних ресурсів, чи міністерство аграрної політики та продовольства?
snap

Вт мар 19, 2013 13:49:19

А еще ловите торпеду http://news.mail.ru/inworld/ukraina/glo ... frommail=1
Nik

Вт мар 19, 2013 16:11:02

ДВОЙНЯШКИ
Когда-то были по этому адресу http://www.mon.gov.ua/pids_atest. А щас Сабачник говорит что ошибка... :(
ДВОЙНЯШКИ

Вт мар 19, 2013 17:24:28

Nik
Виглядає це так - є наказ міністерства, від 08.02.2013, бла-бла-бла,-розмістити інформацію на сайтах МОН та Інститутту інноваційних технологій і змісту освіти ( http://iitzo.gov.ua/) до 01.04.2013. Досі там висять документи за 2012 рік, а в школах терміново ("бо підеш з класу") вимагають ці білети "задля більш швидкого вивчення", "нехай батьки куплять до середи". Вчора в міністерстві свого прізвища не називав. Вирахували по перепустці (був близько 15-00) і сьогодні дитина вже мала проблеми з завучем школи ще до обіду. Оперативненько так. Особливо в порівнянні з прямими обов'язками...........
bykovdima

Вт мар 19, 2013 18:20:11

ДВОЙНЯШКИ писал(а):дитина вже мала проблеми з завучем школи

я х..ую, дорогая редакция!!!
BMB

Вт мар 19, 2013 18:49:12

ДВОЙНЯШКИ
bykovdima

Мужики, вы конечно правы, но мне так помнится, что экзаменационные билеты мы покупали даже в СССР. #-o
snap

Вт мар 19, 2013 19:03:59

Это когда такое было :shock: ?
BMB

Вт мар 19, 2013 19:06:29

snap писал(а):Это когда такое было :shock: ?

А тебе выдавали билеты в школе? Мне нет. И детям моим не выдавали - покупал.
snap

Вт мар 19, 2013 19:44:00

Да,нам в школе давали на-шарка,ты же тоже при СэСэСэРе учился!Ни за что мы не платили(ну разве за завтраки в младших классах :D ).
BMB

Вт мар 19, 2013 19:46:20

snap писал(а):Да,нам в школе давали на-шарка.

Не давали. Родители мне покупали.
Torpedo

Вт мар 19, 2013 20:17:22

BMB писал(а):Родители мне покупали.

Покупали, но стоили они, по-моему, 1 коп. Проблема была в том, чтобы купить первый завоз, пока не размели.
mutexx

Вт мар 19, 2013 20:58:47

деньги за билеты?! Да не было такого!
snap писал(а):Да,нам в школе давали на-шарка,ты же тоже при СэСэСэРе учился!Ни за что мы не платили(ну разве за завтраки в младших классах :D ).

еще пытались сбить по 2 коп комсомольских взносов, но чаще всего наша комсорг за всех платила :D
Topic locked