Модератор: Модераторы форума
Kostya писал(а):shelty
Ну, я бы такой пример сомнительный не приводил... А по поводу надежды, то у меня не надежда, а ожидания, что они таки заработают. Их цель - чиновники высшего ранга, санкции от АКП, выбор которого сегодня благополучно и запланировано провалили Парасюк с Соболевым.
mutexx писал(а):мне больше понравился репортаж на 1+1 про мужика который вчера Допе по морде дал - люди на улице подходят, руку жмут, благодарят
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Ніби-то домовились на особистості не переходитиНу, тут справа такту.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Якщо є в тебе чесні прокурори, то стосовно того, що я маю на увазі, вони б же давно могли й самі йти до суду. Я їм в цьому не потрібен. Все є у відкритому доступі. Було б бажання.
Natali писал(а):четко и достойно
Богдан Карпенко
18 ноября в 20:08 · отредактировано ·
Приват фінансує "Відродження", де Кернес. Кернес це Добкін. Приват тепер це і Портнов. Паралельно ЗМІ Бені і Портнова натравлюють на Кернеса і Добкіна. Паралельно Беня і Портнов мають пряме відношення до так званих "радикальних проектів". Паралельно ЗМІ Бені і Портнова знімають, як активіст реагує на словесні провокації клоуна Добкіна.
В результаті бійки:
1. Плюс рейтингу "Відродження" Кернеса і Добкіна, який фінансується Беньою і має пряме відношення до Портнова
2. Мінус рейтингу силовикам і прокуратурі, які заважають Бені і Портнову, бо почали затримувати їх людей (Корбан, Лукаш, Череп і т.д.)
Народ ніяк не може догнати, що блядь НЕ МОЖНА з кулаками нападати на йобаного рига, хоч би він 100 раз на це заслуговував (а Добкін - паскуда остання 1000%), і одночасно вимагати змінити стару ситему на нову. Не можна кричати про бездіяльність силовиків знаючи, що ті ж депутати Бені і Портнова не хочуть знімати недоторканність з нардепів і міняти КПК. Так само, як в армії не можна побороти дідовщину, коли ти, котрого били "діди", коли сам прослужив певний період, починаєш бити молодих - таким чином мситити за своє минуле. Система зміниться тоді, коли ми почнемо розуміти, що є Закон - ОДИН для всіх. А не для мене Закон, а тому сукагандону Добкіну треба набити рило, тому що він сукагандон. Вороги знають нашу слабкість - емоції. І вони на них тиснуть. Грамотно тиснуть, нічого не заперечити тут. Добкін провокував, свідомо, перед великою кількістю журналістів, які туди були направлені знову ж таки дуже грамотно.
У мене питання до поширювачів, котрих я знаю - народ, ну скільки ще треба, щоб ви зрозуміли, що розводять вас, як останніх дурнів? Мене розводили, чесно, з Шуфричем в Одесі, я був мудак, який радувався бійці, яка через мій ідіотизм у тому числі вилилась у прохід Оппоблоку у ВРУ. Я це визнаю. ДВА роки. Можна вже порозумнішати і іншим, нє? Бо якщо і шановані мною автори та редактори продовжувати не розуміти очевидного... то нас винесуть, тупо винесуть і вернуть все старе сюди. Дякую за увагу
P.S. Щоб не було питань - до активіста, якого спровокував мудак Добкін у мене нема жодних претензій, у мене претензіії до ЗМІ, які знаючи всі наші проблеми, все одно провокують людей на емоції. І роблять це свідомо
Стаття 1. Статус Національного антикорупційного бюро України
1. Національне антикорупційне бюро України (далі - Національне бюро) є державним правоохоронним органом, на який покладається попередження, виявлення, припинення, розслідування та розкриття корупційних правопорушень, віднесених до його підслідності, а також запобігання вчиненню нових.
Завданням Національного бюро є протидія кримінальним корупційним правопорушенням, які вчинені вищими посадовими особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та становлять загрозу національній безпеці.
Сигналкин писал(а):После сегодня поменял мнение о Парасюке.
Поступил грубо, но справедливо.
Оказывается там на том писном клейма негде ставить.
Sysopaty писал(а):Так и живем. Смотрим цирк и радуемся клоунам при власти, которые развлекают нас акробатическими этюдами
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Питання - хто такі "вищі посадові особи?"
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]