Модератор: Модераторы форума
Dr.Feelgood писал(а):Порошенко пропонує уряду передати «Межигір’я» Міністерству оборони.
.
Dr.Feelgood писал(а): не стало бы он зоной отдыха для генералитета.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Єдине але - сплачувати готівкою через термінал, карток не приймають. Але знову ж цікавинка - дівчинка дістає гаманець і дає решту
ДВОЙНЯШКИ писал(а):На Осокорках працює новий центр "Паспортний сервіс". Жодного відвідувача, багато вікон, ніяких черг, дівчата тільки й прагнуть, що чимось допомогти. Там і фотографують. Єдине але - сплачувати готівкою через термінал, карток не приймають. Але знову ж цікавинка - дівчинка дістає гаманець і дає решту![]()
Оскільки Європа нам не скоро світить - можна сходити і відчути себе наче там вже![]()
Завітайте до нового Центру "Паспортний сервіс" за адресою: м. Київ, Осокорки, пр. М. Бажана, 1-Е, ТЦ "Appetite"
levsha писал(а):Ну це теж не Європа - наскільки я зрозумів, це комерційна прокладка, по типу візових центрів.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Тільки там до неї черги
Torpedo писал(а): поблизу KFC Drive?
Тесты IQ разрабатываются так, чтобы результаты описывались нормальным распределением со средним значением IQ, равным 100, и таким разбросом, чтобы 50 % людей имели IQ между 90 и 110 и по 25 % — ниже 90 и выше 110. Значение IQ менее 70 часто квалифицируется как умственная отсталость.
Результат, равный 70 баллам или ниже, считается низким. В прошлом эта отметка считалась показателем умственной отсталости и интеллектуальной инвалидности, характеризуемыми значительными когнитивными нарушениями. Сегодня, однако, для диагностики интеллектуальной инвалидности только лишь результаты IQ теста не используются. Результат ниже 70 баллов получают примерно 2,2% людей.
-Другий тест відбувся. Чи відомі його результати?
-Так. Я можу сказати по харківському осередку, де я входжу до складу комісії. Тут здавали тестування претенденти із Сумської, Полтавської, Луганської і Харківської областей. Результати різні. Мінімальний - 5 балів, менше яких не можна було набрати, максимальний - 88,3. Переважна більшість претендентів тест на ІQ здавала десь на рівні від 20 до 45 балів.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):levsha писал(а):Ну це теж не Європа - наскільки я зрозумів, це комерційна прокладка, по типу візових центрів.
Це державне підприємство.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]