Модератор: Модераторы форума
щоб люди, кожен, мали можливість переконатися, що ні в якому разі його не обдурюють, що децентралізація – це наближення влади до людей, передача значного фінансового ресурсу територіальним громадам, можливість і більшої відповідальності влади
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Президент наголошує на необхідності роз’яснення сутності конституційних змін
Dr.Feelgood писал(а):Чи нельзя было перед голосованием начать разъяснять.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):А саме так подаються зміни до Конституції - або так, або ти агент уйла.
elektron писал(а):Ну примерно так
levsha писал(а):А ще частина людей веде себе "або ти проти змін до Конституції, або ти порохобот". Просто повне небажання діалогу...
Весь цей час я також думав про те, що взагалі-то у нас парламентсько-президентська республіка, якщо мені не зраджує пам'ять. Що люди, навіть такі видатні, як ті, що ввійшли вже в історію набагато глибше, ніж сам Президент, - лише матеріал чергових мобілізаційних промов. Що слуги народу швидко забули, як непевно тримались на сцені майдану, коли народ проявляв свою волю.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):як непевно тримались на сцені майдану, коли народ проявляв свою волю
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Про діалог та комунікацію....
Все б нічого, якби в останній момент не стало відомо про участь в заході Президента.Весь цей час я також думав про те, що взагалі-то у нас парламентсько-президентська республіка, якщо мені не зраджує пам'ять. Що люди, навіть такі видатні, як ті, що ввійшли вже в історію набагато глибше, ніж сам Президент, - лише матеріал чергових мобілізаційних промов. Що слуги народу швидко забули, як непевно тримались на сцені майдану, коли народ проявляв свою волю.
(С)На правду не надо обижаться, даже если она горькая!
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей