Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
himera_neo
- himera_neo
Re: Шаги Президента, Кабмина и ВР
Пт окт 05, 2012 10:51:04
Rost писал(а):и может быть тогда найдется человек, способный организовать и повести за собой толпу, и образумить всех, призвать к порядку и голосу совести, и стать вождем нового типа и новой рассы..
...Володимир Ул'янов-Ленін....таке вже проходили((( А як у Грузіїї зі всіма плюсами та мінусами можно?
Kostya
- Kostya
Пт окт 05, 2012 10:53:34
himera_neo писал(а):ні чого вже не розумію, а тим більш ні кому не вірю(((( Мій мозок не видає правильне рішення((( Потрібен колективний разум! ЗА КОГО ГОЛОСУВАТИ????
+1!
Голосувати за Сєню і Ко в мене рука не піднімається... Причин на те багато.
Голосувати за боксера теж, бо як на рівні Києва від нього толку мало було.
Голосувати за Свободу - не має сенсу, бо вона не пройде.
Інші - в ліс.
За нинішнім рейтингом ситуація подібна до минулоі:
ПР+КП=ОО+Удар. І знову золота акція, цього разу в Королевськоі. Кому вона дістанеться, всім відомо й без зайвих слів. Отже, парламент 2013 мало чим відрізнятиметься від нинішнього. Особисто мені це не потрібно... Своі стратегічні плани я вже змінив.
Rost
- Rost
Пт окт 05, 2012 10:56:59
himera_neo писал(а):Rost писал(а):и может быть тогда найдется человек, способный организовать и повести за собой толпу, и образумить всех, призвать к порядку и голосу совести, и стать вождем нового типа и новой рассы..
...Володимир Ул'янов-Ленін....таке вже проходили((( А як у Грузіїї зі всіма плюсами та мінусами можно?
вы почитайте какую налоговую реформу запузырил Сракашвили!
я читал и руки опускались.. ну вот же ж чел!могЁт!
а у нас ? полусранков еврейских напхано в ЗРаду кабуто эт не Киев а ероусалим.. они только под дулом автомата могут сделать доброе дело - спалить усратые штаны..
Rost
- Rost
[Удалено]
Пт окт 05, 2012 10:58:21
Сообщение было удалено
| удалил:
Rost | Пт окт 05, 2012 10:58:34.
snap
- snap
Пт окт 05, 2012 11:02:27
Kostya писал(а):himera_neo писал(а):ні чого вже не розумію, а тим більш ні кому не вірю(((( Мій мозок не видає правильне рішення((( Потрібен колективний разум! ЗА КОГО ГОЛОСУВАТИ????
+1!
Інші - в ліс.
ПР+КП=ОО+Удар. І знову золота акція, цього разу в Королевськоі. Кому вона дістанеться, всім відомо й без зайвих слів. Отже, парламент 2013 мало чим відрізнятиметься від нинішнього. Особисто мені це не потрібно... Своі стратегічні плани я вже змінив.
От з таким підходом до справи бабульки та дідульки,котрі займають активну позицію,і роблять нам і нашим дітям теперішнє та майбутнє.Првильно ,так тримати!
snap
- snap
Пт окт 05, 2012 11:03:58
himera_neo писал(а):Rost писал(а):и может быть тогда найдется человек, способный организовать и повести за собой толпу, и образумить всех, призвать к порядку и голосу совести, и стать вождем нового типа и новой рассы..
ну так ми ж самі не можемо,менталітет такий,треба щоб хтось під сраку копняка дав ,тоді ми починаємо ворушитись!
Rost
- Rost
Пт окт 05, 2012 11:05:21
snap писал(а):Kostya писал(а):himera_neo писал(а):ні чого вже не розумію, а тим більш ні кому не вірю(((( Мій мозок не видає правильне рішення((( Потрібен колективний разум! ЗА КОГО ГОЛОСУВАТИ????
+1!
Інші - в ліс.
От з таким підходом до справи бабульки та дідульки,котрі займають активну позицію,і роблять нам і нашим дітям теперішнє та майбутнє.Првильно ,так тримати!
эт точно.. предки за кило гречки горло будут драть на детей доказывая что ИХ янучмович повысил три раза пенсию, а йуля только один раз.. мы им прощаем их склероз,. но простят ли нам наши дети троекратное повышение пенсии их бабушкам на 3 рубля???
Последний раз редактировалось
Rost Пт окт 05, 2012 11:06:38, всего редактировалось 1 раз.
Kostya
- Kostya
Пт окт 05, 2012 11:06:04
snapНе розумію сарказму... Що не так у тому, про що я написав?
snap
- snap
Пт окт 05, 2012 11:08:18
Я,наприклад,йду голосувати і йду голосувати за Свободу,може в Центральній частині він і не прохідній,але віддавати знову свій голос за обличчя тих,які вже були у руля (ліберасти-демократи),які як повія "і вашим і нашим пляшуть",безпринципні і просто падли,ніколи!!!
snap
- snap
Пт окт 05, 2012 11:10:27
Kostya писал(а):snapНе розумію сарказму... Що не так у тому, про що я написав?

Костя,відверте запитання до тебе:особисто тобі хтось імпонує(можливо особисто чи программа,чи світогляд) на цих виборах?ну як що чисто гіпотетично уявити,за кого б ти МІГ віддати свій голос?будьласка.
Rost
- Rost
Пт окт 05, 2012 11:11:19
сейчас нам нужно голосовать не за кого то, а за то чтобы как можно меньше шушеры из прошлого созыва прошло в ЗРаду.. Лучше если это будут просто люди со стороны.. Пока они раздуплятся что можно грэбты скоко хошь под себя, это даст нам некоторую передышку.
Просто если снова те же войдут - первое что они сделают это облегченно вздохнут и скажут: фух, слава яйцам, товарищи , ПРОДОЛЖИМ!!!
И мы будем вполне счастливы и довольны жизнью ровно столько времени, сколько произносится эта фраза..
snap
- snap
Пт окт 05, 2012 11:17:51
ось тому я і буду голосувати за Свободу,а ще мені імпонує принциповість і не підміна понять,вони кажуть відверто і називають речі своїми іменами!Приклад попєрєдников ми вже бачили,що Ющ,дерьмократ-лібераст не показав хто в домі хозяїн,а тільки обіцяв бандитма тюрми,людей,які за нього мерзли на майдані трахнув по самі нехочу і сидить на пасіці та бджілками милується!Ліберастізм-це утопія,треба як дєдушка Лєнін-постріл з гармати і...!
Kostya
- Kostya
Пт окт 05, 2012 11:30:18
snap
Так! Є! Це - Свобода...
Мені завжди імпонували націоналістично налаштовані... Саме націоналістично - тобто спрямовані на розвиток власної української держави, незважаючи на раси, національності тощо... Може через те, що моя бабуся була репресована в 1929-му та розкуркулена разом із батьками у віці 2-х років. Може, тому, ще не можу сказати на 100%, якої я національності - поляк, росіянин, єврей чи циган, та завжди хотілось бути саме українцем, бо народився та виріс тут...
Нажаль, бабусі в 1991-му не вдалося переконати моїх батьків, що голосувати потрібно було за Чорновола чи то за Лук'яненка, а не за комуняку ряженого Кравчука...
Просто зараз така ситуація, що в решті решт, голосуючи за непрохідну силу, а) нічого сам не вирішуєш, б) перекладаєш відповідальність на тих, хто голосував за прохідних. На мою думку це неприпустимо, бо абсолютне зло ПР+КП треба змітати зі шляху Українського поступу. От я і думаю, чи варте воно того - йти на угоду із совістю заради цього?..
himera_neo
- himera_neo
Пт окт 05, 2012 11:39:58
Rost писал(а):а у нас ? полусранков еврейских напхано в ЗРаду кабуто эт не Киев а ероусалим.. они только под дулом автомата могут сделать доброе дело - спалить усратые штаны..
так не треба, бо у нас інтернаціональний клуб
snap
- snap
Пт окт 05, 2012 11:41:29
Kostya писал(а):От я і думаю, чи варте воно того - йти на угоду із совістю заради цього?.
Костя

Вартує,вартує і ще раз вартує!От і потрібно заради хоча б того,як що спросять:"а що ти зробив для країни і для своїх дітей?",відповісти,що пішов і проголосував за тих ,за кого вважав потрібним!А те що свобода прйде в парламент,то я в цьому впевнений,настають їх часи,а як що даже не пройдуть ,а ми віддамо їм свій голос,то особисто мене не буде гризти совість і тішитись тим,що гавнюки зПР чи Сєня на моїй шиї не в'їхали до кормушки знову,десь так!