Здесь можно говорить об ЭТОМ без цензуры и чистки
Write comments

Re: Решения нового Кабмина и большинства в Раде

Ср сен 02, 2015 17:59:39

А почему у них одинаковые номера на шлемах ?
Вложения
1526565_original.jpg
snap

Ср сен 02, 2015 18:01:38

Володимир Гаргат
1 год. ·

Нестор Шуфрич - "за"Сергій Льовочкін - "за"Вадим Новинський - "за"Юрій Бойко - "за"Наталя Королевська - "за"Олександр Вілкул - "за"Володимир Литвин - "за"Сергій Ківалов - "за"Олесь Довгий - "за"Тетяна Бахтєєва - "за"Це все, що потрібно знати про зміни до Конституції України.
oreh

Ср сен 02, 2015 18:05:02

snap писал(а):А почему у них одинаковые номера на шлемах ?

часть?
snap

Ср сен 02, 2015 18:08:11

oreh писал(а):
snap писал(а):А почему у них одинаковые номера на шлемах ?

часть?

Х.з.Я думал им персональный номер наносят.Теперь вдруг чего опять крайнего не найдут.
Dr.Feelgood

Ср сен 02, 2015 18:35:57

snap
И опять :"The truth is out there". На этот раз серьёзно. Гуменюк на суде заявляет шо на него давили, избивали и т.п., какие признания можно выбивать? Или не он на видео? Самое главное, что ни слово по телеку, шо он за видео говорит, он или не он. Ему сразу по ходу должны это были предъявить. А показывают, что адвокат ведёт спор в суде, где у него изъяли гранату, на улице или уже в райотделе.
snap

Ср сен 02, 2015 18:44:41

Dr.Feelgood Я гранатометчика не защищаю,речь не о нем персонально,а о произошедшем раскладе,я пытаюсь анализировать информацию с разных источников и сторон.Повторюсь,что ситуация мне напоминает Мукачево,по-этому лично я выводы сделаю позже,мы прекрасно знаем кто сейчас у власти,это люди не новые,по-этому клеймить кого-то я не тороплюсь
"The truth is out there".
Вложения
I_want_to_believe.jpg
Dr.Feelgood

Ср сен 02, 2015 18:50:45

snap писал(а): Я гранатометчика не защищаю

Та я тоже, просто он на видео или нет?
snap

Ср сен 02, 2015 20:07:08

Вот тут соглашусь:
Roman Sinicyn, фб

Зараз у мене вкинуть гівном. Великою порцією.
Але все-ж. Увімкнув зомбоящік. В усіх новинах про вевешніків, які були учора поранені-вбиті під ВРУ. Журналісти поїхали в рідне село одного загиблого. Інші беруть інтерв'ю у друзів. Інші приїхали в частину.
Стрічка новин переповнена:
"Турчинов пообщал новые квартиры тяжело раненным под Радой нацгвардейцам"
"Президент Петро Порошенко відзначив нагородами трьох загиблих та дванадцять поранених бійців Національної Гвардії та Міністерства внутрішніх справ, які постраждали в результаті подій біля Верховної Ради 31 серпня."
"Погибшие нацгвардейцы получат статус участника АТО, - Порошенко"

Розганяють. Лицемірно і тупо. Фейсбук-міністри призначають когось винними плювавши на презумпцію невинуватості незважаючи на те, що справа "мутна" і потребує всебічного розслідування. Просто політична доцільність на крові пацанів. Лови момент - мочи опонентів, відвертай увагу від важливішого. Маніпулюй.
---
Шановні. У нас півтора року війна. На фронті гинуть і калічаться пацани. За цих півтора року практично щодня і щоночі. Багато самострілів, багато мутняка, підривів аватарів на розтяжках, необережного поводження і.т.д.
Але є сотні і тисячі Героїв. Іноді ці Герої гинули десятками в день, іноді сотнями в день. Про них забули.
Є десятки і сотні родин, що не отримали і не отримають компенсації, квартири, статуси УБД, медалі та відзнаки... Ніколи. Про них забули.
Бо немає політичної доцільності. Вони нікому не цікаві.
Я особисто знаю людей, які палили танки, людей які влаштовували блискучі диверсії, виходили і виводили підрозділи з засідок і котлів, самі влаштовували котли, знищували РДГ противника, рятували десятки життів побратимів.
Багато з них на перших етапах війни не були оформлені. Так і загинули або були поранені. Про них забули.
Багато хто сидить в ІТТ, СІЗО тюрмах по сфабрикованим звинуваченням. Така політична доцільність. Ізолювати або викинути з гри надто "буйних".
Багато кого по кілька разів подавали на відзначення державними нагородами, але ніхто цих нагород так і не бачив.
Десятки людей сидять у підвалах і ямах у своїй країні. Про їх обмін домовляються або не домовляються медведчуковські мразі.
Бо така політична доцільність. Про цих людей забули. Говорити про них у політикумі не модно, немає доцільності.
Зате - квартири, статус УБД (wtf?!), медальки загиблим і пораненим нацгвардійцям. З піаром. З надривом.
Мабуть це комусь зручно і вигідно. Йобаний цирк на крові. Політична доцільність. Проте про цих пацанів теж забудуть...

p.s. Я не переварюю Свободу, Тягнибока і іже с нім клоунів. Паталогічно їх не сприймаю, хоча знайомий з кількома ніби адекватними і здравими людьми \ бійцями з їх партії.
p.s.s. Я вважаю, що кидати у мирному місті гранати в ментів на мітингу - злочин і ніяким чином не виправдовую того хто це зробив.
healix

Ср сен 02, 2015 20:17:42

Вот такие споры, походу, были и у кацапов, когда в Москве и провинциях Путин устраивал теракты.

Петя быстро учится :)
snap

Ср сен 02, 2015 20:36:29

Викторович

Ср сен 02, 2015 20:49:13

Клоун))) и чем он отличается от Авакова и Геращенко? Уже все разрулил, определил кто с кем и о чем договорился))) Наверное провел следствие и довел до суда))
mutexx

Ср сен 02, 2015 20:52:48

Сигналкин

Ср сен 02, 2015 20:56:21

snap писал(а):Але вибачте, мені не віриться, що Тягнибок виявився таким придурком

Мне тоже не верилось. Я даже голосовал за них на позапрошлых выборах. Но ... Есть хфотовидеофакты с воплями и дубинками на НГ с Тягныбоком в первых рядах. :sad:
Да и все деятельность Свободы за прошедших полтора года :tit:
А вот кто организовал гранатомитание ... кому кому а Тягныбоку это точно было не в тему
mutexx

Ср сен 02, 2015 21:02:06

Сигналкин писал(а):А вот кто организовал гранатомитание ... кому кому а Тягныбоку это точно было не в тему

да ни кто не организовывал, Тягнибок с Ляшком раскачали толпу - зрада, черные шлемы, мочи ментов. Вот человечек и выполнил команду как понял, тем более наверняка ему гранату метать далеко не впервой
Сигналкин

Ср сен 02, 2015 21:03:31

mutexx
вполне допускаю и такой вариант
Write comments