Модератор: Модераторы форума
Nik писал(а):Сэнсэй писал(а):создание газотранспортного альянса (смысл которого - тихая приватизация всей ГТС)
Об этом нигде не написано.Сэнсэй писал(а):передачу в управление россиянам газовых хранилищ
Тоже молчок пока.
himera_neo писал(а):Кіргизам нічого втрачати було - там одні голодранці. А у нас силовий варіант не пройде. Без грошей народ не підняти, а гроші ніхто вдруге не дасть - майданні гроші ледь повернули і не утрималися при владі(((( Так що дивимося що буде далі. Скажу єдине - у Донецьку нас теж плющать по повній... Відбиваємося ... А що до ЧМфлоту - він вже багато років там - і мені він не заважав, навіть навпаки - дивився у Севастополі свята морські. Так хай і далі там буде - тим більш що статус міста Севастопіль дуже неодностайне. Це моє ІМХО. А ось те, що сьогодні робила опозиція у парламенті - це КЛОУНАДА. Тім більш, що після ВИСТАВИ вони усі разом п"ють к4аву з коньяком у буфеті, а піпл хаває ту байду, яку вони на камери знімають.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Может быть ответная реакция.
Nik писал(а):Прогнозы?
Нелегко сейчас будет собрать народ. И получается Янык на шаг впереди постоянно - все хвосты поджали. А бизнес (от оппозиции) даже ещё и не трогали.
Сэнсэй писал(а):ДВОЙНЯШКИ
Думаю, массово народ не поднимется. Ну, покатают автобусами заробитчан на Крещатик, на этом всё и заглохнет.
himera_neo писал(а):А що до ЧМфлоту - він вже багато років там - і мені він не заважав, навіть навпаки - дивився у Севастополі свята морські. Так хай і далі там буде - тим більш що статус міста Севастопіль дуже неодностайне. Це моє ІМХО. А ось те, що сьогодні робила опозиція у парламенті - це КЛОУНАДА.
Зарегистрированные пользователи: Google [Bot]