Модератор: Модераторы форума
Rost писал(а):и может быть тогда найдется человек, способный организовать и повести за собой толпу, и образумить всех, призвать к порядку и голосу совести, и стать вождем нового типа и новой рассы..
himera_neo писал(а):ні чого вже не розумію, а тим більш ні кому не вірю(((( Мій мозок не видає правильне рішення((( Потрібен колективний разум! ЗА КОГО ГОЛОСУВАТИ????
himera_neo писал(а):Rost писал(а):и может быть тогда найдется человек, способный организовать и повести за собой толпу, и образумить всех, призвать к порядку и голосу совести, и стать вождем нового типа и новой рассы..
...Володимир Ул'янов-Ленін....таке вже проходили((( А як у Грузіїї зі всіма плюсами та мінусами можно?
Kostya писал(а):himera_neo писал(а):ні чого вже не розумію, а тим більш ні кому не вірю(((( Мій мозок не видає правильне рішення((( Потрібен колективний разум! ЗА КОГО ГОЛОСУВАТИ????
+1!
Голосувати за Сєню і Ко в мене рука не піднімається... Причин на те багато.
Голосувати за боксера теж, бо як на рівні Києва від нього толку мало було.
Голосувати за Свободу - не має сенсу, бо вона не пройде.
Інші - в ліс.
За нинішнім рейтингом ситуація подібна до минулоі:
ПР+КП=ОО+Удар. І знову золота акція, цього разу в Королевськоі. Кому вона дістанеться, всім відомо й без зайвих слів. Отже, парламент 2013 мало чим відрізнятиметься від нинішнього. Особисто мені це не потрібно... Своі стратегічні плани я вже змінив.
himera_neo писал(а):Rost писал(а):и может быть тогда найдется человек, способный организовать и повести за собой толпу, и образумить всех, призвать к порядку и голосу совести, и стать вождем нового типа и новой рассы..
...Володимир Ул'янов-Ленін....таке вже проходили((( А як у Грузіїї зі всіма плюсами та мінусами можно?
snap писал(а):Kostya писал(а):himera_neo писал(а):ні чого вже не розумію, а тим більш ні кому не вірю(((( Мій мозок не видає правильне рішення((( Потрібен колективний разум! ЗА КОГО ГОЛОСУВАТИ????
+1!
Голосувати за Сєню і Ко в мене рука не піднімається... Причин на те багато.
Голосувати за боксера теж, бо як на рівні Києва від нього толку мало було.
Голосувати за Свободу - не має сенсу, бо вона не пройде.
Інші - в ліс.
За нинішнім рейтингом ситуація подібна до минулоі:
ПР+КП=ОО+Удар. І знову золота акція, цього разу в Королевськоі. Кому вона дістанеться, всім відомо й без зайвих слів. Отже, парламент 2013 мало чим відрізнятиметься від нинішнього. Особисто мені це не потрібно... Своі стратегічні плани я вже змінив.
От з таким підходом до справи бабульки та дідульки,котрі займають активну позицію,і роблять нам і нашим дітям теперішнє та майбутнє.Првильно ,так тримати!
Kostya писал(а):snap
Не розумію сарказму... Що не так у тому, про що я написав?
Rost писал(а):а у нас ? полусранков еврейских напхано в ЗРаду кабуто эт не Киев а ероусалим.. они только под дулом автомата могут сделать доброе дело - спалить усратые штаны..
Kostya писал(а):От я і думаю, чи варте воно того - йти на угоду із совістю заради цього?.
Зарегистрированные пользователи: нет зарегистрированных пользователей