Не много обо всем. От рыбалки до вышивания крестиком.
IgZ
- IgZ
Re: Укр.Сборная,Премьер-Лига,Еврокубки
Вт авг 21, 2012 22:26:45
Оце була гра! ДИ-НА-МО!!!
Молодцы конечно!

но сама игра...
надеюсь скоро сиграются...
Sheyk писал(а):но сама игра...
Элемент везения тоже немаловажен.
Sheyk писал(а): но сама игра...
Вже й не пам'ятаю, чи відчував таку відразу після перемоги наших. Нібито результат є, але ж... Жодного нормального дальнього пасу, один-єдиний пас на середню дистанцію, коли Гармаш ледве не все...вся від напруги, роздумуючи, виводити один на один Ярмоленка, чи ні. Жодного нормального прийому м'яча - відскакує, неначе від дерева. І немає різниці, чи це африканський баобаб, чи український дуб. Панічний страх перед контактом з суперником - позбуваються круглого, як тільки супротивник підійде ближче, ніж на 3 метри. Одним словом - дякувати Боруссії, що вона як в тому фільмі все зробила ,- "Сама, сама,сама..." Щиро співчуваю німецьким вболівальникам.
ДВОЙНЯШКИ писал(а):Sheyk писал(а): но сама игра...
Вже й не пам'ятаю, чи відчував таку відразу після перемоги наших. Нібито результат є, але ж... Одним словом - дякувати Боруссії, що вона як в тому фільмі все зробила ,- "Сама, сама,сама..." Щиро співчуваю німецьким вболівальникам.
Ага, и Тайво опять отдавал поперек поля, практически немцам, просто такого даже они дважды подряд не ожидали...
Поздравляем киевлян с выходом в группу ЛЧ.
Думаю и Металл сегодня не подведет в ЛЕ. И Днепру удача не помешает.
ЛЧ. Шахтер и Динамо во второй корзинеСтали известны все участники группового турнира Лиги чемпионов.
Предлагаем вашему вниманию список всех команд, разделенных на четыре корзины.
Первая: Челси, Барселона, МЮ, Бавария, Реал, Арсенал, Порту, Милан.
Вторая: Валенсия, Бенфика, Шахтер, Зенит, Шальке, Ман Сити, Брага, Динамо К.
Третья: Олимпиакос, Аякс, Андерлехт, Ювентус, Спартак, ПСЖ, Лилль, Галатасарай.
Четвертая: Селтик, Боруссия Д, БАТЭ, Динамо З, Клуж, Малага, Монпелье, Норшелланд. Процедура жеребьевки пройдет в четверг, 30 августа в 19.00.
NikТут вже не відмажесся! 3-ій та 4-й кошики - не подарунок!
За метал тримаю кулаки.
Челси
Динамо
Юве
Боруссия Д
!!!
а че? Лига Чемпионов! играть с лучшими.
АфоняNik писал(а):Процедура жеребьевки пройдет в четверг, 30 августа в 19.00.
Это не состав групп, а корзины - представители одной корзины будут в разных группах.
Nik писал(а):Это не состав групп, а корзины - представители одной корзины будут в разных группах.
Да я понял, ну вот я тебе и составил 2 группы с нашими командами
Sheyk писал(а):ЧелсиДинамоЮвеБоруссия Д!!!а че? Лига Чемпионов! играть с лучшими.
Группа А
Порту
Динамо К
ПСЖ
Динамо ЗГруппа Е
Челси
Шахтер
Ювентус
НордшелландВ обоих случаях, предположительно, третье место в группе.
Я все ж сподіваюся, що у Динамо є певні шанси зазіхнути на 2 місце.
NikНу, мені здається, що у Шахтаря ситуація важча. Але за умов нарощування кондицій, друге місце для них реальне. А от Динамо по-сьомінськи - ой сумніваюся...
Kostya писал(а):Динамо по-сьомінськи
- | +