bykovdima Ты меня совсем запутал... Не сворачивать на Еланец? Или ехать с Кировограда на развилку Первомайск-Вознесенск?
Москалі, вчить українську мову та Гімн України - дуже скоро знадобиться! (с) Слово "паляниця" наразі не актуальне. За 1 PLN дають 7,29 грн. За 1 RUR не дають нічого - купуйте гривні, москалалі!
Чей-то как-то заспорили сразу в нескольких темах... Это явный признак перегруза и напряга. Срочно нужен relax, чтобы to take it easier... Посему, легкий и ненавязчивый UP.
Москалі, вчить українську мову та Гімн України - дуже скоро знадобиться! (с) Слово "паляниця" наразі не актуальне. За 1 PLN дають 7,29 грн. За 1 RUR не дають нічого - купуйте гривні, москалалі!
Нина Нинуль, я в шутошном тоне... Про самолеты, про политкорректность постов и т.д. Надо же было как-нить апчик начать. Хочу в Черкассы. Я уже все продумал: заедем с ночевкой, а потом к родителям в Херсон.
Для всього свій час, і година своя кожній справі під небом ________________ Все що нас не вбиває - робить нас сильнішими ________ Справжньому індіанцеві зазавжди та скрізь ніштяк! ____ Так вважаємо ми - я і моя білка. (С) я і моя білка